tisdag 30 september 2014

Operationen gick bra


Sunny får komma hem i morgon kväll, ska ligga kvar för observation och smärtlindring. Även om jag vill ha hem henne fortast möjliga är det som är det bästa. Lilla gumman, vad tomt det är här!! De fyller så stor plats de små!! 
Nu får vi hålla tummarna för att det är godartade tumörer. Nåt som däremot är dum ät ju att det kommer att bli ytterligare en operation för henne inom en snar framtid, för hon har även på andra sida, och man kan inte ta bort båda juverraderna på samma gång, det skulle bli galet smärtsamt och inte rätt ur läkningssynpunkt. Så, det är bara till att ställa in sig på en omgång till...


Här hemma är Doris ledsen över att Sunny inte är hemma. Hon har ropat hela dagen efter henne, lilla hjärtat. Och Beata har börjat visa sig från sin vanliga sida ikväll, lekt lite, skuttat och busat, vilket fick igång Doris lite så hon blev gladare. Skönt att Beata börjar bli lite sig själv igen!! Body på när hon inte är under uppsikt i ett par dagar till, sedan ska det nog vara lugnt och hon kan slippa den. 

Nu ska vi sova, det tar på krafterna att konstant oroa sig, och imorgon är en ny dag som kommer att passa alldeles utmärkt till att oroa sig lite till, så god natt!!

Mamma Doris med sin lilla Sunny 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar