torsdag 18 september 2014

Rörigt

Alltså, skolan är bara rörig. Inget funkar som det ska i administrationen. Hade ju tänkt att skippa morgondagen då denna inte var obligatorisk, men nä, de som hade den föreläsningen idag (vi är indelade i olika grupper) fick minsann reda på att det var obligatoriskt, och flera som hoppat över dagens kommer att få ta igen detta på annat sätt. Så surt eftersom det är skolan som tabblat sig.
Men men, börjar ju bli van. Men framförhållning, det hade inte vart fel...
Men detta innebär att jag inte kan vara hemma med Beata imorgon, men som tur är så ställer mamma upp på förmiddagen, och s kommer Christian hem vid lunch. 
Dagen har flutit på bra här, Doris och Sunny är inte lika nöjda nu men fräser mest bara. Beata är trött, märks på henne att detta vart en stor operation. Inte konstigt. Nu är det ytterligare en dag som man kan räkna bort tills det är dags att ta stygnen, väldigt skönt. Hon har lite svårt att röra sig i son body, och det kliar på henne att alltid ha den på, så under sträng uppsikt får hon slippa den korta stunder. Det tycker hon är så skönt!! Hon kommer bli väldigt glad när vi tar av den för sista gången :) Lilltösen.
Nu ska jag och Beata krypa till kojs, för som sagt, det blir ju en rätt tidig dag imorgon, vilket jag inte räknat med. Men så kan det bli. Bara till att bita ihop.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar