tisdag 16 september 2014

Opererad

I morse blev Beata opererad, och det har gått bra. Men hon är inte hemma än, imorgon kväll får vi hämta henne. 
Gustaf hittade två knölar, en visade sig ofarlig, men den andra är misstänkt och skickad på analys. Hoppas verkligen att den är ofarlig den med, det hade vart det allra bästa, för då är det inte nån risk att det är nån skit som kan komma tillbaka. Visst kan det komma nya ändå, men i alla fall inte från de som funnits nu. För tyvärr är risken för spridning ganska stor, det finns så många lymfkärl vid juvren, därigenom sprids skiten.
Och på grund av det är hela juverraden borta, så hon har ett 20 cm långt sår. Hon ska ha sina stygn i 14 dagar, och ska under denna tiden hållas lugn, får inte hoppa, max upp i soffan, någon gång ibland. Och så ska hon helst inte vara så mycket med de andra heller. 
Så dessa två veckorna kommer att bli tuffa. Bara det att hon inte får hoppa, det är en utmaning i sig. Nu tror jag inte att hon kommer att vilja hoppa så mycket under första tiden, det kommer att kännas för henne. Och så har hon en body på sig istället för tratt, och den kommer nog hämma henne en del med. I början i alla fall. När hon vant sig tillräckligt lär hon röra sig som hon vill med den. 
Man jag kommer att göra vad jag kan för att detta ska funka, hon ska få må bra och hon ska läka på bästa möjliga sätt. Min fina älskade Beata, du ska bli bra.



2 kommentarer:

  1. Skönt att det gått bra❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Verkligen <3 Nu väntar nya utmaningar med att hålla henne på markplan i två veckor... ;)

      Radera