måndag 29 september 2014

När ska jävelskapet vara över?

Detta börjar bli en helt sjuk situation. Vad är det som händer? Varför kan inte mina djur få vara friska??
Till att börja med så kan jag visserligen säga att nåt positivt vart det, Beatas tumör var godartad!! Det om något var en enorm lättnad!! Sår och allt ser fint ut och stygnen är nu borta. Body några dagar till tills de små såren efter tråden helt är läkta, sen får vi bara hoppas och tro att det inte blir nåt mer.
Men det stannar ändå inte vid detta. För nu är det Sunnys tur :( Vi har hittat de där jävla knölarna på henne med :( Och som alltid när sådana hittas så utgår man från att det är elakartade juvertumörer. Det gör man för att det allra troligast är så :( Så imorgon är det hennes tur, hon ska opereras hon med... Det hade ju vart praktiskt att hon gjort det så fort vi kände dem, men vi har inte möjlighet här hemma att ha mer än en katt under så strikt uppsikt detta har inneburit, och risken för att de blir osams på allvar är väldigt mycket större. Och den stressen som det innebär ger så mycket sämre utsikter att läka bra. Så nu väntar ytterligare två veckor av samma som vi redan genomgått. Tufft, men vad gör man inte, dom är mina älsklingar och de ska alla få samma chans ♡

2 kommentarer:

  1. Men nähä!! Vad jobbigt du har! Skolan, katterna:( hoppas verkligen det går bra med Sunny!! Kram!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det värsta är ändå katterna... Det mesta annat kan jag ta, men att de inte mår bra, det är det som tär mest... Tack!! Kram!!

      Radera