onsdag 20 juli 2011

Förvirrad eller nåt...

Nu sitter jag i soffan och försöker få mina tankar att samsas med varandra. Men det går inte så bra ;)
Har lite att fundera på nu, Christian fyller i nästa vecka, kalaset ska förberedas och en present ska fixas. I nästa vecka ska även ett par fönster ska bytas och ett helt gäng till ska fixas och målas, jag måste städa av här innan det blir kalas, och baka ska jag naturligtvis göra, pajer ska jag göra, ja, en hel del annat med. Har egentligen inte mer än vanligt att göra, men får inte ihop det i skallen just nu!
Dock anar jag vad som är boven i det hela, jag går på semester i morgon em!! Min första långa semester på 6 år! Och det ska bli så otroligt skönt! Känns som att morgondagen på jobbet kommer att bli seeeeg ;) Men ska i alla fall se till att samla ihop tankarna lite bättre än så här, så semestern kan utnyttjas på bästa sätt!

Idag efter jobbet var jag och Jossan på en något nervpirrande tur till Borås ;) Jag köpte kattsand och mat, Jossan en matta. Passade på att kolla om det fanns några trevliga shortshaps, mina gamla har efter en sisådär 6 års tjänst börjat ge upp. Helt ok, men hittade inte nya, så de får hänga i ett tag till vare sig de vill eller inte. Hade lite span på ridbyxor med, och ett par nya ridskor, men det är ju inte lön förrän om en vecka ;)

Nä, nu ska jag fortstätta kasta apport till Sunny, har bara gjort det i över en timma nu och pausen för att skriva detta tyckte jag var välförtjänt, men det tycker inte Sunny ;) Så nu blir det kast med liten boll en stund till!


Sunny, Doris och Beata ute på altanen tillsammans med Christian i helgen! Mys!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar