onsdag 27 juli 2011

Underbara dag!

Det är ju så här en riktig sommardag ska vara!
Solig och fin, varm och skön, med lite fläktande vindar. Några moln på himlen som emellanåt ger ett behagligt avbrott från solen.
Passade på att klippa klart gräsmattan, blev ju en del över sist, när det började regna, och har inte haft tid förrän idag med att ta tag i detta. Tänkte efter klippningen att det kunde passa bra att svalka fötterna i ån, och samtidigt få dem rena, för att klippa gräs i foppatofflor är förenat med gröna fötter ;) Ner kom jag i ån, och det var inte alls kallt som jag trodde, så jag kunde inte motstå frestelsen att ta ett heldopp, så det blev det, med kläderna på ;) Helt otroligt gott att ta ett dopp!
Fixat och trixat lite under dagen, och nu är ett fönster helt färdigmålat! Och en tårta till kalaset har tagit form. Städat inne har jag gjort med, och pillat i rabatterna har jag gjort med. Och lite annat småpyssel.
I morgon fyller Christian år, och presenten är fixad, tror nog att han blir nöjd med den! Kalas på kvällen, alltid kul! Och förhoppningsvis kommer min farbror förbi på morgonen, han ska hjälpa oss att sätta in två nya fönster, och en ny ytterdörr. kanske låter lite illa tajmat med kalas på samma dag och allt, men vad sjutton, så blir det ibland! Inte gör det mig något, om det blir stökigt inne är det ju bara att städa upp lite, och kalaset hade vi tänkt att ha ute i alla fall! Utöver detta tänkte jag att det skulle bli en ganska lugn dag :)



Härliga sommarkväll, det är så här man vill ha det varje kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar