fredag 8 juli 2011

Morgonens tankar...

Känner mig ovanligt trög idag. Har ingen som helst känsla av hur dagen ska bli. Det är rätt grått ute, och jag känner mig lika grå i både kropp och sinne.
Vet i alla fall att vi ska åka och köpa present till Christians mamma. Och måla en dörr. Och dammsuga... det sistnämnda hade jag gärna redan haft avklarat. Men kommer inte igång.

Katterna röjer runt här som galna, Beata har vält ner och gjort sönder en pryl redan. Men ska inte klaga, det är faktiskt första gången de gör sönder något. Så en pryl vart annat år är helt ok, jag gör sönder mer saker själv än vad dom gör ihop.



Hur som helst, man kan utan anledning ha lite tröga dagar emellanåt, eller man kan nog snarare kalla det dagar man känner sig mer oinspirerad än andra. Detta är en sån här dag för mig.
Har inte nån större lust med att göra nåt, skulle helst vilja sitta och uggla i soffan framför datorn resten av dagen och gömma mig i mina tankar.
Men vem vet, jag kanske kommer igång om en stund. Eller så sparar jag det tills i morgon ;)



Även om det är tråkigt med sådana här dagar, så kan man välja att se på dem ur ett annat perspektiv, utan dem så hade de roliga och inspirerande dagarna inte alls vart så roliga!
Förmågan att kunna vända på tanken och se det från den positiva sidan är bra att ha!

Hoppas nu att alla får en härlig fredag, med lite mer energi än vad jag känner!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar