söndag 10 juli 2011

Hur blev det så här?

Jag menar med mitt bloggande.

När jag startade bloggen för strax över ett år sedan hade jag som syfte med bloggen att jag skulle dela med mig av mina bilder och att mina katter skulle stå i centrum när det gällde det jag skrev. Men den planen höll väl sådär ;)
Som ni märkt så är det mycket mer än så! Bilderna finns, och katterna gör sina besök här, men det har blivit en massa annat med!

Detta med att blogga är lite beroendeframkallande, har man kommit igång så vill man bara fortsätta! I alla fall jag ;)

Tycker det är kul att dela mina tankar, även om man ibland hamnar i en grop och rabblar samma saker hela tiden, så kommer det tillslut nya :)
Och bilder, jodå, det har det blivit många av, och jag kan lova att det blir det i fortsättningen med. Kanske till och med lite fler än vad det vart!

Vad är det som driver en att blogga då? Jo, för mig är det en sån enkel grej att läsarstatistiken ökar. Att det faktiskt är någon som läser det man skriver. Och att man får en kommentar emellanåt, det förgyller ens bloggstund!
Tror att de flesta som bloggar drivs av detta.

Hur som helst, bloggandet tänker jag fortsätta med, har ju funnit det roligare än vad jag kunnat tro att det var!

Och -Tack alla ni som läser!!


2 kommentarer:

  1. Håller med att det är roligt att blogga, OM man har något att skriva:) Tycker det är jättesvårt att komma på vad man skall skriva om!
    Det är roligt att läsa din blogg:)

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du gillar den :)
    Visst är det roligt med blogg, men som du säger, inte alltid man kommer på vad man ska skriva om. Jag gör så att när jag fått förslag, eller kommit på nåt själv skriver jag ner det på en lista som jag betar av allt efter som (oj, vad överambitiös jag låter, haha!!)
    Kram!

    SvaraRadera