tisdag 15 november 2011

En sån där dag...

Känns inte som att det blivit något vettigt gjort idag, även fast det blivit det.
Skolan innebar filmdag, rätt lugnt med andra ord. Kollat bland annat på En obekväm sanning, en film av Al Gore om vart världen är på väg, hur vi förstör den och vad vi har ätt vänta om vi fortsätter i samma takt. Har sett korta snuttar av den innan, men att se den i helhet var riktigt skrämmande. Så som vi behandlat vår jord under århundraden är det konstigt att vi har den kvar. Vi kommer inte att ha det om vi fortsätter på samma sätt.
Jag kan rekommendera ALLA att se denna filmen, garanterar en ordentlig tankeställare.

Var en sund hos Susanne, mysigt! Fick lite mat som Tessan gjort, väldans gott, tack! Vi diskuterade allt som har med olyckan i lördags att göra, eller mest egentligen om hur vi ska få politikerna fatta att det MÅSTE till en gång-och cykelväg. Har skrivit ihop en kort skrift som ska läggas ut tillsammans med namninsamlingslapparna. Hoppas på att få många underskrifter.

Intervjun och reportaget är ute på Sveriges Radio nu, kolla här http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=95&artikel=4801652 och lyssna på båda inslagen, både det med Susanne och det med Christer Johansson.
Tycker det är rätt skrämmande det Christer Johansson pratar om... Tycker det enda han gör är att skylla ifrån sig, och lägger över ansvaret på andra... Vad tycker ni??


2 kommentarer:

  1. hej,du glömmer väl inte att du ska fota mig på söndag?haha,test typ:)
    kram Elin

    SvaraRadera
  2. Nejdå! Är jag där, och inte har händerna fulla med att vara funktionär så fotar jag!

    SvaraRadera