tisdag 29 november 2011

Ok, det gick ju bättre än vad jag trott...

Jag gjorde ju för flera veckor sedan högskoleprovet, och det var nog det svåraste provet jag gjort i mitt liv. Massor med matte b vilket jag då inte hade läst någon gång. (håller ju på med den kursen nu, så hade jag gjort det jag gjort i matten nu hade det nog vart något lättare...) och en massa ordförståelser. 
Men vad sjutton, jag hade inte så stort hopp om att få några poäng över huvudtaget, får jag några var det en bonus! 
Kollade resultatet idag och blev ändå lite förvånad må jag säga! Maxpoäng är 2.0, medelpoängen låg på 0.94 denna gången och jag lyckades skrapa ihop till 0.8, vilket ändå inte är så tokigt!! Är riktigt nöjd må jag säga!!
Nu är jag mer laddad till nästa gång, jag har satt upp ett högt mål, möjligen något orealistiskt, men man ska satsa högt!! Så 1.5 är målet. Minst. Får se hur det går med det ;)

På tal om något helt annat så fick jag min tid för magnetröntgen av knät på fredag. Gick rätt fort att få den tiden tycker jag, hade förväntat mig en längre väntan. Visserligen blir det inte några svar på fredag, utan det ska jag få av ortopeden veckan efter. Det är ju egentligen inte så farlig väntetid, men jag vill ju veta med en gång. Men det är bara att finna sig i. Förhoppningsvis blir det en kort process efter det. 

Har inte än kommit upp ur min svacka, utan lyckades snarare späda på den i skolan. Så dumt. Men ibland blir det så. Vänder väl snart hoppas jag! Nu ska jag fortsätta med bildbeskärning, ligger efter med sisådär 2500-300 bilder som jag knappt hunnit titta igenom. Så tjing för ikväll!

Söta Doddo i gröngräset!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar