tisdag 8 november 2011

I morgon blir det en tur till sjukhuset.

Inte direkt var jag hade tänkt, men så får det bli.
Det var ju i augusti jag fick mig en åktur från Ducati. En liten uppdatering:
http://victoria-81.blogspot.com/2011/08/en-ofrivillig-avsittning-med-fojder.html

Det kändes då som att det var foten som tog värsta smällen, knät var jag inte nåt vidare bekymmer över. Vid återbesöket hos ortopeden i september så vart ju ledbanden skadade i foten, men under läkning. Knät tyckte jag inte heller då var så märkvärdigt. Vart lite öm i det, men inte mer än så. Och röntgen visade inte mycket, fanns en liten förändring, men de trodde inte det skulle vara av betydelse eftersom jag inte kände av knät särskilt mycket.
Men sedan dess har knät gjort sig mer och mer påmint, och det har gått i vågor med smärta. I förra veckan var det riktigt bra, kände knappt av det ena dagen för att andra dagen ha en vansinnig värk...
Idag var det som värst... Kunde knappt resa mig från sängen! Ajaj... Men kom iväg till skolan, inte jättetrevligt att köra bil kan jag lova, men jag är inte den som ger mig i första taget...
Kan nog erkänna att jag är lite dum i vissa lägen... ;)
Dock insåg jag att jag inte kan ha det såhär, så ringde till ortopeden och frågade hur jag skulle göra, och detta resulterade i ett besök i morgon hos en knäspecialist. Blev lite förvånad över att få komma in så snabbt, trodde egentligen att de skulle skicka mig vidare till sjukgymnast.
Men kan säga att detta känns bättre, skönt att kolla så att det faktiskt inte är något fel inne i knät innan jag kör igång.
Så i morgon blir det ingen skola, vi som skulle på studiebesök till Ringhals! Surt, hade så gärna vart med på det. Men men, så här kan det bli ibland!
Får se hur det går i morgon!


Söta skruttbullen Ducati :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar