fredag 11 november 2011

Idag var det någon som ville sno min kamera...

Idag var vi på studiebesök på Universeum, riktigt kul!! Och naturligtvis tog jag med mig kameran. Vi hade en stund som vi kunde gå runt själva som vi ville.
Medan jag gick i regnskogen fick jag sällskap av en typ som var mäkta imponerad av min kamera.
Kul, tyckte jag, men denna krabat blev lite väl nyfiken på den...
Och det slutade i en dragkamp.

Kan säga att jag fångade denna lilla mästertjuv i en snabb serie av bilder, och jag måste erkänna att den lilla tjuven var sätt söt ändå ;)
Här har vi han/hon!!


Följde efter mig och bokstavligen kastade sig över kameran och klängde sig fast i objektivet och slickade på linsen och speglade sig ;)








När jag väl lyckats skaka av mig denna lilla filur så riktade jag kameran mot en annan liten sötnos, och då dyker krabaten upp igen som gubben i lådan och återigen upprepades samma procedur, haha!




De som såg hela spektaklet skrattade gott, vilket även jag gjorde ;) Andra tillfället som den lille drog i kameran kan jag lova att det inte var lätt att få min nya polare att släppa ;) En guide som kom gående förbi frågade lite glatt om det var svårt att få apan att släppa, haha! Jag fick stå där en stund, men det var det värt, ett härligt skratt blev det!

Väldigt synd att bilderna blev så suddiga, men inte mycket att göra åt när det går så fort och sedan så nära inpå, inte varje dag man kommer i kontakt med en apa som vill ta ens kamera ;D

6 kommentarer:

  1. hahah garvar bara av att läsa och se bilderna ;'D
    Men fina bilder förövrigt!

    SvaraRadera
  2. Haha, ja, jag kan lova att det var en rätt underhållande grej att vara med om ;D
    Tack! ja, hade de andra kunnat bli ok och inte så suddiga hade det vart en bonus ;)

    SvaraRadera
  3. Hahaha kul!,men du har ju skickat mig bilderna på mig och Fargo men jag kan inte klicka på dom,det står bara vad dom heter :( men det kommer la sen va? :) //Linn

    SvaraRadera
  4. om du svarar på den kommentaren jag gav dig,skriv gärna en kommentar på min och Elins blogg?! :)kram Linn

    SvaraRadera
  5. Kan jag få din mail adress?//Elin

    SvaraRadera
  6. Jajemen! victoria.g1981@gmail.com

    SvaraRadera