onsdag 23 november 2011

Sjukgymnastik och Dressyrträning

Måste säga att vi hade en overkligt lugn dag i skolan idag, jag och Petra fixade klart vårt projekt, sedan bestod resten av dagen av luciaträning ;) Slutade tolv, gillart!!
Väl hemma igen blev det lite kattgos ute hos bonusgänget (har jag nämnt att Sivan, Sally och Penny är på besök igen? Det är här tills på lördag, alltså extra mycket kattgos, gillas mycket!!) lite disk för att sedan ge mig iväg till byn igen, lämnade ut ytterligare några namninsamlingslistor, och därefter blev det ett besök hos sjukgymnasten, det första. 
Blev en del dragandes och klämmandes på mitt knä innan träningsschemat lades upp, och sjukgymnasten är med inne på att menisken inte mår bra. Kul. Eller inte. Men det går ju att fixa (än finns ju chansen att det bara är en träningsfråga, hoppas!), hellre det än ledband eller korsband. 
Blev träning sedan, ajaj, men det gör nytta. 

Hade senare i eftermiddag en träning för Ebba och Klara, de båda fick träna på sitsen och lydnaden hos hästarna. De var så duktiga tjejerna! Sam var som vanligt lite tvär, men Ebba löste det så bra idag! Dolittle är under igångsättning så Klara tog det ganska lugnt, han var lite tjafsig först, men mot slutet började allt släppa, och han bliv så fin!!

Tänkte nu fortsätta att kolla på Greys Anatomy och poppa lite popcorn, tycker helt klart att det verkar som en bra idé, tjing!!


Det blev inga nya bilder idag i mörkret, så det fick bli en bild från en träning för snart ett år sedan på Klara och Dolittle!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar