fredag 12 april 2013

Fredag, det är äntligen freeeedag!!!

Åh, gudars så skönt, äntligen helg!! Så tacksam jag är för att det är helg var det längesedan jag var. 
Jag skippade ju föreläsningen idag, var ju hos läkaren för örat, det visade sig att det är vätska i gångarna, och har fått avsvällande medicin, samt att Jag ska ta kortisonnässpray ett tag. Sedan ska det ge sig, skönt att det inte var nåt värre än detta :)
Dagen har bestått av ett väldans pysslande, allt från att vika tvätt till att plocka i en massa som bara blir liggandes när man har en massa annat att göra. Riktigt gott att få gjort en massa!!
En vända till stallet blev det med, och en promenad med hästarna. Inte jättelång promenad, men vi gav oss ut rakt upp för backarna, så det blev en intensiv promenad! Minerva fnattade loss över något i skogen med, och jobbade väl lite extra uppför kan man säga ;) Descarada som vi alltid upplevt som den som skulle vara först till att flippa ur, och om Minerva ändå skulle göra det först har vi vart övertygade om att hon skulle gå loss totalt. Men hon överraskade verkligen!! Både jag och Gunilla var mäkta förvånade, för Descarada var helt lugn. Hon funderade en stund på vad det var som var så farligt, men gav upp, och det enda hon visade var att hon inte tyckte det var så roande att stå still så länge som vi gjorde när Minerva gick loss. Men hon gjorde inget, utan stod och gick lugnt med mig! Minerva lugnade ner till tillslut, och jag gissar på att promenaden var rätt jobbig för henne, för som sagt, hon jobbade rätt bra ;) 
I morgon blir det en ny promenad och vi hoppas på att vädret blir lite bättre, gråmulet och regnigt idag. Men detta behövdes, för det har vart torrt i markerna nu. Om gräset ska börja växa någon gång behövs detta! Men nu ska lite värme till, för nu är det blött nog ;)
Nu har jag svamlat klart för ikväll, jag är trött, kan inte riktigt hålla ordning på vad jag skriver märker jag ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar