tisdag 30 april 2013

Ok, tentan är gjord.

Med andra ord så har hysterin lagt sig för denna gången. Nu är det bara tre webb-tentor kvar, samt en stortenta på 67 sjukdomar med symptom, behandlingar, preparat osv. Sista tentan är om en månad, den 30 maj. Känns inte alls så stressigt ;)
Dagens tenta gick trots gårdagens ångest- och arg-attack över förväntan. Jag kommer med all sannolikhet inte att bli godkänd, man får bara ha ett fel, och det var tre tal som jag är väldigt osäker på, och rätt säker på att jag inte har fått helt rätt. Men de andra 12 talen känns ganska ok! Och jag tror att de möjligen kan ha blivit rätt!! Jag är helnöjd med min prestation och även om jag inte blir godkänd så är jag inte missnöjd. För jag trodde från början att jag inte skulle ha en chans överhuvudtaget, men jag är allt med i leken :) Och skulle jag bli godkänd så kommer jag vara störtlycklig!!

Jag var jätteglad när jag lämnade salen vi tentade i men mindre glad när jag skulle ta mig hem. Inte en buss på flera timmar?? Vad fasen... Jo men visst, valborgsmässoafton, räknas som lördag då alltså, men ingen buss i sikte trots att det stod att det skulle komma en. Heja Västtrafik, dom kan dom... Alltså ingen Boråsbuss som svängde in till Bollebygd på flera timmar, men direktbussen till Borås som inte svänger in till Bollebygd, den gick som vanligt var tjugonde minut... Är det verkligen meningen att det ska vara så snefördelat?? Och dom vill att man ska åka med dom... Men om det inte finns bussar att åka med då?? Nä, då är det förbannat svårt. 
Jag hade däremot tur, pappa var ledig och kunde tänka sig att möta upp mig i Landvetter, så jag tog en buss dit istället och blev upplockad där. Grymt tacksam ska jag säga, tack pappa!! Hemma flera timmar tidigare än om jag vart tvungen att vänta in en buss. Skönt. 
Vart en vända hos Anna och haft en träning för henne och Dunder som gick fint!! De gör sådana framsteg!! Och så åt vi lite middag innan jag vände hemåt igen, helmysigt och gott, tack Anna!!

I morgon är det första maj då alltså. Tiden går och mycket ska göras. Men i morgon ska jag göra vad jag vill, en vända till Rångedala plantskola, sedan ska eftermiddagen ägnas åt hästarna. Helt utan tidspress. Härligt!!! Ha en fin valborg allihop!!

Fina Dunder!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar