fredag 16 januari 2015

Då var den slut.

Den bästa kursen på hela utbildningen är avklarad, och det känns faktiskt sådär. Just för att det har vart den bästa, den hade behövt vara längre!! Fått med mig så mycket från dessa få veckor, mer än på några terminer, helt galet..
Jag tyckte till och med dagens examination var helt ok, den innehöll uppspelning av fyra olika scener, det blev mycket diskussion runt dessa, och jag tar med mig en hel del. Men det dör med att agera skådespelare är inte riktigt min grej... och snorförkyld som jag var så kunde jag vart utan just det. Men i grund och botten var det ändå ok.
Det finns visserligen en bra sak med att kursen tog slut, det innebär att även termin 5 är avklarad, vilket i sin tur innebär att jag nu går in på termin 6 nu på måndag,, den sista, och till sommaren ska jag vara klar, färdig sjuksköterska!! Det ni!! Det är skrämmande... Hjälp!! Fasen, det känns läskigt. Men häftigt!! Och som jag längtar!!! Och när denna sista terminen väl är avklarad, ja, då är jag verkligen ett steg närmre mitt stora mål, ambulansen!! Ujuj, måtte denna terminen gå vägen med c-uppsats, slutpraktik, bedside-tenta, nationell tenta och sånt, det är nu det gäller!!! 
Och med detta inser jag även att detta mina vänner är min allra sista lediga helg utan krav, såhär mitt emellan terminerna, inget släpandes som ska tas igen, och jag lovar, förkylning till trots, jag ska ta tillvara på den!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar