lördag 31 januari 2015

Risig...

Det blir väldigt glest mellan gångerna jag är här inne just nu, men jag är galet risig och orkar helt enkelt inte... fick order på att sova mycket denna helgen, röra på mig i form av sävliga promenader, och se hur det verkar nästa vecka. Ev ligger det en infektion/inflammation och lurar, något jag inte blivit av med sedan jag var förkyld. Hade som alla andra gånger svårt att stanna upp senast och det kan ha satt sina spår. Nu snackar vi extrem trötthet, tyngdkänsla över axlarna, tappar ork helt i armarna och hjärtklappningar med lite yrsel till det. Så nej, jag är långt ifrån på topp.
Detta tror jag själv har att göra med all stress och press som varit det senaste, det har ju vart helt galet med allt från situationen med Descarada, till att hålla tempot uppe i skolan. Till det kan man lägga julfirande som jag inte tycker om utan snarare blir ofrivilligt irriterad av, nervositet med ny häst, jobbletande och så vidare. Inte konstigt att man kraschar. Men som sagt, det kan ligga nån skit kvar och lura sen förkylningen, och jag har hållit mig lugn idag, har faktiskt sovit större delen av dagen. Känns något bättre nu faktiskt. Var och släppte ut hästarna i morse, ska tillbaka dit för stallfix och insläpp sen, det får ersätta de sävliga promenaderna, för de skulle bli just annat än sävliga idag i all denna snön som har kommit ner. Och ge sig ut på vägarna här till fots nu, nä, det är knappt man vill göra det med bil, helt galet dåligt vägarna är skötta nu.
Men i alla fall, hoppas på att komma igen till på måndag, jag ska ju på intervju då, vill vara pigg då!! Och så vill jag verkligen att vi ska komma igång med hästarna, något jag inte fixar just för tillfället... Bara det vardagliga utan extra allt som får stå på schemat. Visst har Papi sin ömma muskel och ska ta det lugnt han med, men den bör vara läkt snart.
Vi får väl se vad nästa vecka har att erbjuda. Kommer oavsett att sitta mycket, skriver ju på c-uppsatsen. Det är tråkigt...

Längtar till sommar och sol, och framförallt ljus just nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar