måndag 12 januari 2015

Jomensåatte....

Jodå, men visst, jag hade så rätt!! 
Sitter med en träningsvärk idag som enbart kan komma av att har kommit upp på hästryggen igen och faktiskt ridit ordentligt (om än bara en kort stund), en sån träningsvärk som man faktiskt tycker om, och får abstinens efter!! 
Ok, detta är väl ett fenomen som bara de flesta hästmänniskor känner igen. Att liksom längta tills man får känna av just denna typen av träningsvärk igen ;)
Nu vart väl allt inte helt vältajmat dock, har åkt på en riktig skräpförkylning, och att försöka hosta nu, nä, det är väl inte helt lätt ;) Men det kunde väl vart värre, så asch, inget att gnälla över!
Nu har jag visserligen inte abstinens efter bara träningsvärk, utan även självaste orsaken till träningsvärken ;) Nu längtar jag bara tills allt är klart, att allt går vägen och att han kan få komma hem till oss, fina Papi Raul!


2 kommentarer:

  1. Va??? En ny pålle? Vad spännande. När kommer han? Jag vill gärna vara med när Ni släpper ihop om jag kan och är hemma..
    Krya på dig!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Här går det undan! När han kommer vet vi inte, först ska en besiktning till och så bestäms allt utifrån det. Men klart att du ska vara med om du kan! Vi vill ta det på en helgdag, vi vill vara hemma och ha koll den första tiden de är tillsammans, så vi får nog ihop det :)

      Radera