onsdag 14 januari 2015

Man blir så trött.

Ibland undrar jag fullaste allvar vad det är för fel på folk. 
Vad är det som gör att man inte kan lämna sandlådenivån och bete sig vuxet? 
De som inte får som de vill, de som surar för att det inte blir som de vill, de som inte inser att allt inte kretsar runt denna människan enbart? Hur kan man vara så trångsynt att man inte kan se annat än ens egna behov och kanske bara de som fått komma in i den heliga cirkeln? 
När ska dessa människor öppna ögonen och vidga sina vyer och inse att det finns fler som är värda lika mycket, som kämpar lika mycket, försöker upprätthålla en trevlig stämning som gynnar alla?
Surade ihop lite över detta idag, finns en anledning, den behåller jag själv. Dock kan jag säga att det egentligen inte rör mig personligen, bara i största allmänhet, på grund av en sak. 
Jag och min förkylning har surat ihop rejält i soffan ikväll över denna typen av människor, hoppas på bättre humör och mående imorgon så jag orkar utanför dörren och får hämtat lite frisk luft och stallmys!! Är det nåt man blir på bättre humör av så är det detta! Och katterna förstås, de kämpar så gott de kan för att få mig att bli bättre på alla fronter!!

Längtar tills katterna kan komma ut och promenera med, de avböjer vänligt med bestämt nu när de känner vad det är för väder ute ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar