fredag 2 januari 2015

Det går för fort!!

Insåg idag att det kommer att bli overkligt svårt att lämna min praktikplats. 
Jag trivs så otroligt bra, alla är kanontrevliga, det är roligt, jag vill jobba med detta, jag har som jag sagt innan, hittat rätt. 
Men nu är det bara två dagar kvar, torsdag nästa vecka blir sista dagen, och det känns så tråkigt, det har gått så fort, så här fort ar ingen jul gått innan!! Jag har lärt mig massor, och vill fortsätta göra det. Jag brukar ju säga det om alla praktiker, men nu känns det verkligen som att kunskapen om det man vill göra börjar visa sig lite smått, än känner jag mig väldigt osäker, men kopplar ändå ihop en del, framförallt såhär på kvällen när jag fått fundera lite. Det är skönt!
Det är väl så att när man väl fått lite bakgrundskunskap så sätter den nya sig lättare. 
Den allra bästa praktiken varade bara i 7 dagar... helt galet... Men men. Jag kommer tillbaka. Men först ska jag ta tillvara på de sista två dagarna, och trycka in lite mer kunskap. Det som känns konstigt är att gå tillbaka till skolan, och sitta och nöta med uppsatser igen... Suck...

En otrolig längtan till sommaren har infunnit sig, då jag förhoppningsvis är klar med allt och är på g ut på riktigt...

2 kommentarer:

  1. Oj! är du klar efter sommaren!? Redan! Det har gått fort! Vad skönt! Kämpa på de sista månaderna. Det kommer att gå bra! Snart är du ute i "verkligheten":) Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. I juni bör jag vara klar om jag bara klarar tentor och så vidare! Och det har verkligen gått galet fort, tre år är snart avklarade... Sen blir det jobb ett tag, sedan till att söka in på ambulansutbildningen :) Kram!

      Radera