söndag 1 januari 2012

Hur man roar 3 katter på lättast sätt ;)

Börja med att ställa en Biabädd (gärna modell stor) mot en vägg, som de sedan med gemensamma krafter kan välta så den ligger upp och ner. En helt vanlig pryl kan vara såå mycket roligare felvänd kan jag lova ;)
Rota sedan lite under soffan dit under alla katternas leksaker brukar försvinna, och plocka fram de man kommer åt (ett långt skohorn är att rekommendera, med det kan man komma åt det mesta) samtidigt som alla katterna saligt promenerar spinnande runt (under) fötterna på en i väntan på att de älskade leksakerna dyker upp från det oåtkomliga tillhållet. 
Knyckla sedan ihop en papperlapp till ena katten (Sunny) och kasta sedan apport i ett par timmar (om man har tur, kan bli längre än så ;) ), sedan tillbringas en lång stund med papperstussen på en upp opch nervända biabädden i vild lek. 
Kasta även ett par leksakspindlar som landar lägligt på en något veckad matta till andra katten (Doris) som blir överlycklig för att TVÅ av hennes favoritfanomen , spindlarna och veck-på-mattan, sammanfogas och kan utnyttjas i en toklek, så att båda matta och spindlar flyger all värdens väg.
Till tredje katten (Beata) behövs inte något speciellt, utan roas alldeles förträffligt av de andras vilda lekar och rusar lyckligt mellan de två lekhögarna med värsta flaskborstsvansen;) Lyckan är dock total när hon lyckas sno åt sig någon av de andras leksaker, för att sedan snällt ge tillbaka dem för att återgå till att rusa som galen mellan de två andra.

Behöver jag säga att mina tre tjejer är vansinnigt lättroade?? Visserligen ungefär som de flesta andra katter, men är lite mer uthålliga än andra, detta kan pågå i timmar ;) Och så ska man kolla på dem. Om man råkar missa detta får man veta detta med besked, för prata, det kan dom ;)
Hur det än är så livar tjejerna upp en ordentligt, de är otroligt underhållande, och man har oftast inte långt ifrån ett skratt när de är i farten!!

Tre busfrön i något lugnare format ;)

5 kommentarer:

  1. Hej! Ska jag fixa en header o design till dig? Och isåfall, vilken färg den ska vara i och om du ville att det skulle vara typ en ram? :)

    SvaraRadera
  2. Gu vad gulligt foto! Gå gärna in på min nya blogg! NadjaLosman.blogg.se

    SvaraRadera
  3. Visst är det :)
    Jag har redan vart inne på din blogg och kikat, och lämnat kommertar :) Fin!!

    SvaraRadera
  4. Åhh va söta dem är! Håller absolut med om att det är lättare att roa katterna än man kanske kan tro. Det behövs inte mycket för att hålla dem aktiva och glada i flera timmar :D

    SvaraRadera
  5. Tack :) Precis, visst är det! Utom viss stunder när de kräver att man ska underhålla, händer det med!

    SvaraRadera