måndag 16 januari 2012

Vet inte hur...

...jag ska göra! 
Grejen är att vi i klassen ska åka på en resa till våren, typ klassresa, till Budapest. Men jag är inte ett dugg sugen på att åka med dit, inte nu längre i alla fall. Från början var det meningen med tre-fyra nätter, vilket skulle kunna vart ganska ok, men nu har det ändrats till 6 nätter, och det har jag då inte lust med. 
Jag är en väldigt hemkär person som inte har något större behov av att vara ute i världen och resa. Ska jag vara det så ska det vara sol bad, en bok, kameran och min egen familj. Annars kan det kvitta. En party- och gå-runt-och-kolla resa är inget för mig. Avstår så gärna. Men det är ändå så, ska jag åka med ändå, bara för att?? Jag vet inte, jag trivs bäst hemma. Och är väldigt nöjd med att få vara det. En till sak som gör att jag vill avstå är att få slippa flyga. Måste jag flyga så ska jag vara väldigt motiverad att åka iväg, annars så nehej, vill inte det... Visst rädslor är till för att övervinnas, men detta är en jag gärna tar och sparar på ett bra tag till...

Åh, så jobbigt detta blev! Eller egentligen inte, jag vet ju hur jag vill, att vara hemma. Vill jag ut och resa senare i livet får det bli då. Nu vill jag spara mina pengar och stanna hemma i lugn och ro. Men det gnager ändå... suck. 

Nä, nu lägger jag ner funderingarna för ikväll, nu går jag ut och nattar katterna istället, och sedan går jag och lägger mig!
Natti!

 Nej, här hemma i vårt lilla hus trivs jag bäst!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar