lördag 28 januari 2012

Ligger lite efter...

Har halkat redigt efter i ungefär allt som ska göras. Både här hemma och i skolan. Inte bra. 
Måste försöka ta igen detta, med rasande fart. Någon som har något bra tips på hur man får flera saker gjorda samtidigt? Klona mig själv kanske? 
Kanske låter konstigt att jag pyser iväg till stall, tar långa pauser med katterna, pysslar med andra saker än med "måsten" men måste få en andningspaus från alla dessa "måsten", annars kommer jag inte att fungera alls.
Funderar lite på saker som ska bli gjort i morgon... Ska till stallet först, tänker ta mig den tiden jag vill ta där i morgon, där samlar jag ny energi och mår bra (misstolka inte, jag mår bra annars med, men får inte riktigt ihop allt tidsmässigt bara). 
Utöver detta behöver jag verkligen tvätta, fixa det sista i taket och kanske grundmåla det, beror på om jag hittar något som behöver spacklas, då får det bli det istället. Ska även slipa fönster och dörrlisterna. Måste se till att julgardinerna plockas ner med, de har snällt fått hänga kvar, de andra ska ju strykas och det är så olidligt trist... Även juldukarna har legat kvar. Men men, de har ju inte direkt gjort någon skada där de hänger och ligger...  Ska rota lite i skolarbetet med, men det är inte mycket jag kan göra hemifrån där, bl a matten, den måste jag ha hjälp med.

Tror jag tar och avrundar kvällen med att kanske gå igenom lite bilder, där ligger jag också efter väldigt mycket. Det är ju ingen fara om jag halkar efter med det egentligen, men det är lite störande, vill ha koll ;) Tjing!

Kola ;D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar