fredag 6 januari 2012

Vad var det jag sa!!

Det blev ingen smarrig middag idag, det slutade med pizza, haha ;) 
Har hållt igång nästan hela dagen, började med träning för Ebba och Spice. det gick super, trots att Spice taggat igång bra nu när det var så kallt idag. Men ett kanonjobb från Ebbas sida och fokus på lugnet så gick det super, vi fortsatte med samma övningar som i förrgår, fram-och bakdelsvändningar, och så la vi in skänkelvikningar. De har aldrig riktigt suttit, men idag blev dom så bra!! Det är så kul att se och få vara med om deras utveckling!
Plockade glas efter träningen på mammas och pappas gräsmatta, mycket splitter som växthuset lämnade efter sig. Tror vi fick bort det allra mesta. 
Hem sedan och städade, så skönt, lite fräscht här igen! Och fortsatte skrapa färg från taket, har nog kommit en tredjedel nu, det tar lite tid, det mesta lossnar snällt, men det är inte nån trevlig arbetsställning...
Sedan blev det lite slapp framför teven, frö att därefter komma på att jag inte fixat nån mat, så det fick bli pizza... ;)

Nu sitter jag bänkad framför teven, ska kolla på New Moon, har inte sett Twilight filmerna innan när alla andra såg dem, den första såg jag för några veckor sedan, väldigt bra!

Ser fram emot söndag med, med en barnslig förtjusning, ska rida ut på Minerva tillsammans med Gunilla och Kola, åhå, det ska bli så kul!!
I morgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, Christian är iväg och spelar pingistävling hela dagen, jag pysslar nog här hemma tror jag, alltid finns det något att göra!

Nä, nu ska jag kolla vidare på filmen, ha en bra helg, tjing!

Jag vill rida, det ska bli så kul att rida, tjoho, på söndag ska jag rida!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar