måndag 9 april 2012

Det blir vad man gör det till

Så är det ju alltid, och så även idag. 
Var inte så väldigt munter när jag gick upp i morse, hade inte lyckats vända negativiteten jag kände igår till något bättre under natten. 
Var ju funktionär på tävlingen idag, hamnade på framhoppningen, vilken är en av mina absoluta sistahandsval när det gäller att stå som funktionär. Men men, det var det jag blev tilldelad och så fick det bli. 
Bestämde mig då att jag skulle vända mina tankar till det positiva istället. 
Vädrets makter visade sig inte från sin bästa sida, bara några få plusgrader, blåsigt och regn eller till och med snöblandat regn. Blä. Hade packat på mig rejäla kläder, vinterjacka och ytterligare en långkappa utanpå den och de tjockaste vantarna och mössan jag kunde hitta här hemma. Så jag höll värmen hyggligt i alla fall. Och så stod jag ju dessutom under tak. Tyckte dock synd om alla som inte var under tak!!
Men hur som helst, fick rätt bra ordning på allt vid framhoppningen (kändes det som i alla fall) och när LB klassen var slut var även min funktionärsdel över. Växlade även några ord med Freddy Wegelius som var dagens veterinär, och som vanligt hade han roliga tankar att dela med sig av. 
Det slutade med en rätt rolig dag ändå. Massor med fina ponnys, fina ritter och trevligt folk.

Nu när jag kom hem märkte jag hur kall jag ändå var, så det fick direkt bli en värmande dusch. Trots den så är jag ändå lite frusen, men vad sjutton, värmen återvänder väl snart! 
Och som sagt, det vart ändå en trevlig dag, det som drog ner betyget var vädret!
Elin med sin fina Fantazie var med idag :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar