lördag 28 april 2012

Mitt i en jordhög

Startade dagen med att morgonfodra och släppa ut hästarna, underbart mysigt! Att vädret visade sig från sin bästa sida vet ju en bonus :) Fixade sedan stallet och efter att hästarna ätit upp sitt hö gav vi oss ut på en tur. Hästarna var glada, vi var glada, fåglarna kvittrade, solen värmde, ja precis så underbart som det låter var det!

Det jag sedan ägnade mig åt så gott som resten av dagen var att organisera jord i trädgården... Låter kanske inte så kul, haha ;) Men resultatet av vad jag hittade på var att en sänka i trädgården är uppfylld med jord, och att en till av rabatterna är i utmärkt skick! Den stora resterande jordhögen jobbar Christian vidare på, han har slitit med jord och gräsmatta i några veckor nu, men det blir så fint!! Jag började även med ett till land som ligger i anslutning till den uppfyllda nedsänkningen, men kom inte så långt idag så att den blev klar. Ska se om inte den kan bli klar i morgon!

Nu ikväll blev vi bjudna på thaimat i Borås av mamma och pappa, himla gott!! Det var en riktigt bra avrundning av dagen, och nu samlas det nya krafter inför morgondagen, som i stora drag ser ganska så likadan ut som dagen!


1 kommentar: