tisdag 5 juni 2012

Bland tistlar och maskrosor

Idag pyste jag och Petra från skolan lite tidigare, kl 12, skönt! Har ju absolut inget att göra, det bara flummas runt, sånt tröttnar jag på efter att litet tag, och det har gått ett ganska bra tag med flummande nu...

Hur som helst, nu med en ledig bonuseftermiddag tänkte jag ta tag i ölandstokhäcken, den svämmar över med tistlar, maskrosor och annat ogräs. De stackars ölandstokarna kan man knappt se... Så rätt så ordentligt taggad för detta tar jag och går ut och sätter mig och börjar rensa, nu ska det bli gjort! Men hur långt kom jag?? Inte särskilt långt innan regnet jagade in mig... Så jag tog tag i disken inne istället. Nöjd blev jag när jag såg att det slutat regna, gick ut igen och fortsatte. Men nä, det började regna igen... Så jag gav mig, gråa moln så långt jag kunde se, så jag gick in igen och tog tag i städningen, trist. 
Jag tycker det är ok med regn när man är ute i trädgården och grejar, så länge det inte öser ner fullständigt. Det gjorde det visserligen idag, men det är så jäkla kallt, sommarvärmen har hamnat på villovägar, det är inte kul. 
Hallå, det är början på juni, det ska vara varmt!! I alla fall så ska inte temperaturen ligga på 10-12 grader utan lite mer än så.

Så nu hoppas jag på att den lediga morgondagen bjuder på varmare klimat och att sommarvärmen kommer tillbaka för att stanna!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar