tisdag 12 juni 2012

Ja, jag överlevde!

Tanden är lagad. Hur skönt som helst!
Den bultande tandvärken är borta, men jag är fortfarande öm i halva truten, speciellt runt tanden, då tandköttet är väldigt irriterat efter att ha tryckts ner mycket. Men det ska väl repa sig bra. 
Jag har börjat lite smått att kunna äta på den sidan ikväll, innan idag har det enbart vart på andra sidan som jag kunnat tugga. Men nu känns det mycket bättre.
Dessvärre kan de bli en följetång av detta, det finns en risk att detta kan utveckla sig till en rotfyllning, nerven var ju redan påverkad som jag förstod (i mitt omtöcknade tillstånd med lugnande i kroppen), och den kan få fnatt och dö bort trots att hålet nu är lagat. Det gjorde verkligen ont, två omgångar med lokalbedövning runt tanden som inte tog, numera behöver man bara lokalbedöva just den tanden som ska fixas, men detta ville inte bita på mig, så det blev ytterligare en av den vanliga sorten som bedövar ut halva munnen. Trots det tog det inte helt, men det fick gå. 
I nästa vecka ska jag in för undersökning igen, för att kolla tänderna riktigt ordentligt eftersom detta verkade vara ett lite väl snabbt och skumt förlopp. De pratade om att lysa att tänderna (tror jag, jag var som sagt inte riktigt vid mina sinnes fulla bruk), för att se så att det inte ska bli något mer på någon mer tand. Måste säga att trots att det är läskigt att gå dit så går undersökning rätt bra, och hellre det än att det ska gå så här långt utan att jag märker av det!

Idag har jag vart på utbildning med jobbet, jag var inte helt hundra med i huvudet under dagen kan jag säga. Kändes inte som att det lugnande inte riktigt släppt. Tur var att jag fick skjuts, för jag hade inte velat köra själv idag. Ikväll har jag jag krafsat runt i rabatterna, hur skönt som helst, rensar huvudet bra och är så avkopplande! Ska ta och fortsätta med det i morgon, och förhoppningsvis är truten lite mindre öm!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar