söndag 24 juni 2012

Söndag. Igen.

Dagarna går så overkligt fort fram! 
I morgon kommer ju måndagen, och för mig innebär det ett arbetspass som börjar 16.45 och håller på ända till tisdag kl 16. Alltså 23.15 timmar på jobbet. Inte så sugen på det. Vill faktiskt inte. Men pengarna behöver in, så det är bara att gå dit. 
På tisdag kväll lär jag som vanligt efter ett sådant här pass vara helt omedveten om var jag håller på med. Så trött efter det. Men men, så kan det vara.

Idag har jag haft två träningar, en för Karin och Mirak, och en för Julia och Kola. De har båda gått alldeles utmärkt! Det är så kul, att se utvecklingen och framstegen de gör :)
Sedan åkte jag och Gunilla och hämtade en första hjälpen låda till häst hos Gustaf, och fortsatte sedan vår bana till Hööks, kul att kolla in lite grejer :) Minerva var idag helt ok i magen, och benet håller sig bra. Det ser ut att gå åt rätt håll med allt, och nu hoppas vi att inom en väldigt snar framtid blir att vi kan rida henne igen. Hon är pigg, det finns en hel del överskottsenergi ;) I slutet på veckan vet vi lite mer hur det ser ut, dags för återbesök, för att kolla både sårskadan och senan. Nu håller vi tummarna!!


2 kommentarer:

  1. Så himla kul när du kommer upp tycker både jag och Mirak, lär mig jättemycket varje gång:)) Kram från Karin o Mirak

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt att höra! Du ska veta att det är kul att få den responsen som jag får av dig, det är då man vet att man inte är helt ute och cyklar när man står där i mitten!! Kram!

      Radera