tisdag 7 augusti 2012

Det är inget att göra, bara att vänta in...

Det är bara att acceptera, hösten har anlänt.
Det känns tydligt i luften, den har förändrats. Visst det, kommer säkert (hoppas) fler varma, sköna dagar, men de är lite annorlunda än hur de är när det är mitt i sommaren. 
Löven börjar en efter en färgas gula, och det ligger bruna torra löv på backen. Men än är det inga mängder, och den riktiga hösten dröjer ett tag till. Men jag tycker det har börjat tidigt i år.
Men jag gillar hösten! Jag gillar den höga klara luften med härliga dofter, de vackra färgerna ute, att de jobbiga insekterna försvinner, att man får kura ihop sig i soffan framåt kvällen när det börjar skymma. Visst, jag gillar sommaren (som vi knappt haft i år), men en fin höst slår det med hästlängder!! Dock som det varit i dag (regnovädret allan) är ju inte vad jag räknar som en fin höst... Vi får hoppas att det bättre än så här!
Denna hösten innebär ju för mig en helt ny grej, att börja plugga till sjuksköterska. Det ska bli hur kul som helst, men kommer att innebära massor med jobb! Men målet är ju nu inom räckhåll, "bara" tre år, sedan bör jag vara klar!! Det kunde ju vart så att jag inte kom in i höst, då hade det ju tagit längre tid än så! Taggad till tusen nu!!!

Passade på att ta en vända till stallet idag, vi räddade hästarna undan från ett par timmars regnande, pysslade om dom massor. Det gillade dom, och det var underbart avkopplande!! Utan att komma iväg till stallet och bara mysa nu hade jag nog blivit galen. På något sätt måste jag få dessa veckor att gå. Nu är det bara knappa veckan kvar innan operationen, det går fort! Hoppas att det inte blir så lång tid efter som jag måste hålla mig still, vill igång. Urtrist att vara sjukskriven. Men det ska nog allt bli bra detta, Allt ser ljust och trevligt ut nu tycker jag!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar