lördag 25 augusti 2012

Gul häst har blivit vit häst

En dusch stod på schemat för Descarada idag, en välbehövlig sådan ;) När hon kom var hon smutsig, riktigt smutsig, och hon luktade inte direkt hallon... Aja, en häst som gått på lösdrift har väl inte direkt tagit skada av att inte få en dusch då och då, men lite renare hade vart rätt trevligt. 
När hon stod jämte Minerva var hon gul, Minerva är verkligen vit, och det var en jätteskillnad. 
Visst har det blivit bättre under tiden hon vart hos oss med allt borstande, men idag tog vi tag i "den gula" och gav henne en ordentlig dusch. Vi har inte velat göra det innan, vi vill att hon ska vara helt trygg med oss först innan vi ger oss på detta, och nu tyckte vi det var dags!
Descarada tyckte det var väldigt skönt, och det var inte några som helst problem att duscha henne. Det var inte lite smuts som rann av damen! Vi skrubbade och svabbade rätt bra vill jag lova!! Och Descarada njöööt!! Nu är det skillnad minsann!! Den annars så gula pälsen har antagit en mycket vitare nyans!! Nu är hon så fin!! Men det kommer att bli en dusch till inom en snar framtid, för allt har vi inte fått bort.Jag har inga efterbilder, utan bjuder på några bilder från den dagen hon kom! Det ska snart bli nya, lovar!!


Lägg märke till ren, vit Minerva i bakgrunden :)


Lite smutsig, men vad gör det, så söt ändå!!

2 kommentarer:

  1. Säg till om ni vill låna lite vitschampo till svansen ;) Har en hel flaska kattvitschampo! hehehe

    SvaraRadera
  2. Haha, ja du ;) Nu är svansen bra mycket vitare än vad den var där i alla fall ;) Tackar för erbjudandet, men tror vi kör på skimmelskämpot nästa gång, sparade det till "ytrengörningen" :) Nästa gång så!! :)

    SvaraRadera