lördag 11 januari 2014

Det trodde jag, men jag trodde fel.

Här tänker jag mig en helg med massa aktiviteter, allt som jag kände för att göra skulle jag göra, helt utan att ens behöva titta åt några pluggböcker överhuvudtaget.
Vad fick jag?? 
Orkeslöshet och en dunderförkylning. 
Så med andra ord, jag är rätt så bänkad. 

Men jag var i stallet i morse, mockade och fixade, och så jobbade jag Descarada vid hand medans Gunilla red Minerva. Descaradas odräglihet märkte jag inte så mycket av som hon visat när jag inte var där, men hon gick loss ett par gånger trots att hon var lugn, vi tror att det var nåt "farligt" i skogen jämte, för Minerva reagerade även hon en gång. Annars var det en trevlig träning, jag börjar få lite snits på det där att flytta henne utan att röra henne, bara visa vägen lätt med kroppsspråket. Det är så häftigt!! Helt gosig var hon med, åh, jag tycker så mycket om denna hästen!!

Väl hemma från stallet tänkte jag först däcka på soffan, men vad fasen disken först. Och så kom jag på att byta ljusstakar mot de vanliga lamporna är ju inte så besvärligt. Men varför stanna vid det, när man ändå är igång? Nä, varför inte ta ner alla gardiner med? Jomenvisst. Och väck med alla dukar. Och allt annat som har med julen att göra. Och upp med vardagssakerna. Gick ju ganska okej ändå, det var struket allt, bara att ta fram och hänga upp. 
Så nu är julen hel undanstädad här, så gött!! Passade på att damma av det värsta med, och nu känns det fräscht här. Bara toaletten som behöver en storrengöring, men där gick min gräns idag. Nu är jag trött kan jag lova, sitter i soffan med en värkande hals och ett overkligt tryck i öronen. Men vad fasen, nu kan jag koppla av utan att ha en massa måsten att ta hand om när jag piggnar till! Rätt gött faktiskt. 

Morgondagen kommer att bli något mildare, ska släppa ut hästarna, sedan tar vi stallet senare. Kanske kan få fotat lite! Det är ambitionen för morgondagen, betydligt lugnare än idag!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar