lördag 4 januari 2014

Nytt nytt nytt!!!

Jag gissar på att många har lagt märke till att det inte har kommit upp nya bilder här på länge. Det finns en enkel, men tråkig anledning till det. Min älskade kamera, D 90'n, har blivit sämre och sämre, och den har nu tillslut inte tagit bilder värda att visa. Mest sudd, och oskärpa, inget som nån verkar kunnat ha gjort nåt åt. Den klarade inte att ta in tillräckligt med ljus, trots att det vart tillräckligt ljust i omgivningen, utan jag fick trycka upp alla inställningar skyhögt för att få nån bild alls. Den vart inne på koll, men inte mycket de hittade, mer än att den har jobbat mycket.
Jag har vart väldigt ledsen för detta, för min kamera är en av de saker som jag värdesatt högt, och vill inte vara utan.
Nu har jag inte kvar den längre. 

Men det har nu lett till nåt bättre, jag var på Scandinavian Photo idag, de gick igenom den och fick lämna den i inbyte, det blev inte många kronor för den, men det lilla är jag glad för, och har nu bytt upp mig minsann!! 

Nu har det flyttat in en Nikon D7100 här!!
Behöver jag säga att jag är barnsligt glad?!? Jättejättejätteglaaad!!! :D
Har fått pilla lite med den ikväll, det var en olidlig väntan innan batteriet var färdigladdat, men efter det så har jag testfotat en del, efter att ha fixat lite inställningar. Och trots att det är dunkelt här inne så levererar den grymma bilder!! Löjligt glad!! Men jag har en del att lära ;)
Men nu måste jag hålla mig i skinnet i nästan en vecka, för tentaplugget måste gå före. Men nån bild blir det nog. Sen, nästa helg, efter tentan, då minsann, då ska här fotas!!! 
Passar på att visa några av kvällens bilder, fina, visst!!





4 kommentarer:

  1. Jättefina bilder!
    Vad kul med ny kamera:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :)
      Verkligen!! Jag är såå glad!!

      Radera
  2. Fina kort, förstår att du är Glad.Kram Det finns 2 st här hemma som behöver fotas framöver.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!! Det är jag verkligen :)
      Det kan jag tro!! Jag kan lova att de kommer att bli väldigt välfotade, väldigt snart ;)

      Radera