torsdag 4 augusti 2011

I säng tidigt ikväll!

Idag blev väl en sån där halvlugn dag, fick gjort en hel del, bl a var och slängt mer skräp. Denna gången proppade jag hela bilen full och gav mig iväg... Har inte nån dragkrok på min bil, så jag kan inte hänga släpet på den, men det gick så bra såhär. Blev en hel del kartonger, flaskor och annat bröte mindre här.
Tog en promenad på morgonen och hälsade på ridskolehästarna i deras sommarhage, saknat Ville, härligt att träffa honom igen :) Hela gänget kom fram och villa prata lite, med Yellow i täten. Kameran var naturligtvis med, dock låg solen i fel riktning, så det var svårt att få till någon bra bild. Så jag åkte dit på eftermiddagen med ;) Passade på efter jag skjutsat hem farmor, som vart här under eftermiddagen. Mysigt! Denna gången var det Ville som var först framme, och han hann med att gosa massor innan resten av gänget kom :)
Nu blev det lite trevligare ljus, men nu var det ett nytt störande moment, alla insekter... Men utöver dom så verkade hästarna må fint!


Finaste Ville!!

I morgon blir det mer häst, ska bort till familjen Vasell för att rida en sväng på Dolittle med Emma och Blondy, det ska bli väldigt trevligt! Tror att det blir en kombinerad ridstund, först en sväng i skogen och sedan en stund i paddocken. Blir nog bra! Efter det blir det en lektion för Ebba och Sam, de två är ju så söta :) Men det blir en rätt tidig morgon, blir nog lagom att gå upp vid kvart i sju, ska vara där borta vid halv åtta (som jag i vanliga fall går upp ;) ).
Så jag ska minsann försöka gå och lägga mig i tid idag. För det har en tendens att bli lite senare än vanligt nu så här på semestern! :)


Jag och Dolittle igår, han är så kul att rida!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar