onsdag 3 augusti 2011

Tänker så det knakar...

Ja, de där tankarna tar då aldrig semester!
Tankarna verkar slåss med varandra, och stretar åt olika håll. Och nu vet jag inte alls vart dom är på väg. Får försöka lura ut det. Vad jag vet är att jag måste göra nåt åt saken.
Vad det är håller jag för mig själv ett tag till. Tills jag bestämt mig. För jag vet inte riktigt vad jag ska bestämma mig för. Men att jag verkligen måste göra något åt det, det är helt klart. Så här kan det inte vara.
Men hur ska jag göra och vad?? Aaah, jag vet inte!!

Jaja, har i alla fall hållit mig sysselsatt idag, haft en träning för Alma och Klara, och fick rida lite jag med! Det om nåt rensar tankarna! Mer ridning åt folket! Fikade en lång stund efter träningen med Lovisa, Susanne, Nicole och Alma, hur mysigt som helst! Sedan följde en tur till skräpstationen, hela släpkärran var full med skräp! Nu är den snart full igen, får nog bli två vändor till till tippen innan skräpet börjar sina... Finns en massa bröte här som jag gick och bar större delen av kvällen... Pappa och Christian har fixat lite här ute ikväll, dom är grymma de två! De gör det så bra, det blir så fint! Dock kom det ett redigt ösregn, inte helt kul, men välbehövligt för det nysådda gräset ;)
Funderar på att ta det lite lugnt i morgon, kunde vara lite skönt!


1 kommentar: