måndag 22 augusti 2011

Ja, jag ÄR avundsjuk!

På vad då?
Svaret kommer nog att få de flesta skolungdomar att rynka på näsan ;)
Det är så mycket som att jag faktiskt är avundsjuk på alla de som nu precis efter sommarlovet börjat skolan igen.
Visst, jag var inte förtjust i skolan när jag gick i den, men nu så har tanken på att plugga mognat ordentligt, och jag vill komma igång!! Vet dock att första tiden kommer att bli så där kul, har en del rätt tråkiga ämnen att ta igen, men när väl det är gjort och jag kommit in på sjuksköterskelinjen, då kommer det att bli roligt!!
Hoppas att jag får läst in det som fattas under hösten, och att jag kan komma med på utbildningen till våren! Håller tummarna!


Sötaste Beata!

4 kommentarer:

  1. Jag förstår precis vad du menar, hoppas, hoppas, hoppas att du kommer in på den utbildning du sökt.

    Jag har jobbat som usk:a i många år och läser sedan ett år tillbaka till specialistutbildad undersköterska inom psykiatri och demens och det är så otroligt roligt att gå i skolan som vuxen.

    SvaraRadera
  2. Åh, det ska bli så kul att sätta sig i skolbänken igen! Längtar! Det blir sjuksköterskeutbildning för hela slanten :)
    Men jag har en del ämnen att läsa upp, så det blir väl att läsa dem under hösten, hoppas att jag kommer in till vårterminen! Annars får det bli till hösten.
    Hur lång är din utbildning? Den låter spännande den med!

    SvaraRadera
  3. Min utbildning är på två år och jag har precis börjat andra året idag :)Jag går i skolan en dag i veckan och jobbar resten av tiden så det är högt tempo men samtidigt har jag ju betald utbildning och det känns riktigt lyxigt.

    Jag har också funderat på att läsa till sjuksköterska men ska nog kolla vad den här utbildningen kan ge för möjligheter först. Studielån och att leva snålt i flera år avskräcker mig från att läsa på heltid men samtidigt skulle det vara jättekul.

    Hoppas verkligen du kommer in, det är så roligt att plugga som vuxen och motiverad :)

    SvaraRadera
  4. Vad härligt att ha kommit halvvägs redan!
    Precis, det är det där med ekonomin är det som skrämmer mig lite (mycket...), men ser det lite som att det kommer att löna sig i längden, kanske inte att ekomin återhämtar sig så fort, utan att jag får göra något jag vill göra, det är värt mycket bara det!!
    Hoppas på att få reda på i veckan vad jag behöver läsa upp, sen så är det bara att köra på!!

    SvaraRadera