fredag 9 augusti 2013

Fritt fall!!!

Ojoj, ibland måste man utmana sina rädslor. Det gjorde jag idag...

Men först var jag hos hästarna, vi hämtade spån, och så skulle vi rida en sväng. Dessvärre hade Minerva fått nässelutslag, så för henne blev det istället en dusch, för att eliminera eventuell kontaktallergi. Men hon fick gå med en liten runda när jag red Descarada. Det blev en liten bit upp i slätthultsbackarna och hem igen. Hon var jätteduktig, och för första gången gjorde hon skänkelvikning!! Det är inget som hon förstått alls innan, men idag, hon kunde undan för båda skänklarna!! Glad :)

Sedan fick vi reda på att farmor fick komma hem under dagen, med rätt inställd medicinering, så nu ska allt förhoppningsvis fungera bra. Riktigt skönt!! En enorm lättnad, nu får vi tro att detta fungerar och håller.

Efter detta åkte jag och mamma till Göteborg för en vända på Liseberg. Himla kul!! Vi gick mest och myste, bara kopplade av och tog lite lotter. Mamma vann både kexchoklad, M&M's och Alladin, jag vann två centerrullar ;) Åkte även Balder, grymt rolig :) Mamma hängde på i den, lite läskigare tyckte hon det var än vad jag tyckte ;) Jag tig mig en luftfärd i Atmosfear, allvarligt talat, den var både det läskigaste och roligaste jag åkt! Själva långsamma färden upp var otäck, samtidigt som man ville beundra den grymma utsikten över Göteborg så fanns känslan att benen dinglade fritt ett x antal meter ovan mark och att man när som helst skulle lossna ur stolen och ramla ner och bli mos... Och när det släppte och man åkte som en vante ner i denna stora mackapär ner mot backen så försvann alla tankar och rätt som det var stod man på fast mark igen. Och jag ville åka igen!! Fy tusan så rolig den var!! Får bli nästa gång jag är där :) Får se när det blir!!

Japp, såhär har min dag sett ut. Riktigt bra, förutom Minervas allergireaktion. Förhoppningsvis ska den ge sig tills i morgon. 


4 kommentarer:

  1. Tack för en härlig och mysig dag på Liseberg. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Detsamma, den var riktigt mysig!! Kram <3

      Radera
  2. Tuff du är som åker de där läskiga grejerna!
    Jag håller mig till spelandet nere på marken:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förra året vägrade jag åka Atmosfear, men nu gav jag mig sjutton på att jag skulle göra det! Och den var rolig :) Men jag kan hålla med, spelandet nere på marken är egentligen alldeles lagom!! Alldeles utmärkt nervpirr egentligen :)

      Radera