fredag 21 mars 2014

Ljusare Tider!!

Vågar visserligen knappt säga nåt, men det går bra nu med Beata, och alla tre kommer överens, så från och med inatt kan vi sova ihop allihop. Såret verkar läka fint, och det känns som att hon mår mycket bättre nu än vad hon gjort på länge. Så härligt!!! 
Håll nu bara tummarna för att detta håller i sig. Vi får tro det!!

Lilla hönan Alice har påbörjat sin antibiotikakur och rosslet har ändrat karaktär något. Och hon är något piggare faktiskt. Härligt!! Efter ha rådfrågat Gustaf när hon återigen får gå ihop med som andra så kom vi fram till om två veckor, för att det ska få läka ordentligt, och inte rivas upp igen, det verkar som det är nåt kraftigt hon åkt på. Men hon ska få komma ut varje dag när vädret tillåter i katternas bur, hon måste få röra på sig lite i alla fall, måste vara urtrist i en bur ensam. Hon får prata lite med de andra varje dag på avstånd, dörren in till henne är öppen, och ett galler sitter i öppningen, det är lite i alla fall. Och så får hon en massa gos, så jag hoppas att hon inte har det alltför jobbigt. Hon lägger ägg varje dag, kan sandbada i buren och får massa gott att äta, hämtar grästorvor till henne ute med, så vill tro att hon inte är allt för olycklig även om det inte är optimalt att bo såhär en tid. Men gör ju det för allihopa, vill inte att skiten sprids, och hon behöver få vila så mycket som möjligt.

Imorgon blir det stallet, ska ta oss en promenad med hästarna, och på söndag kan det kanske vara dags för en ridtur, om allt känns bra!! Håll tummarna för det med :)


2 kommentarer:

  1. Åh! Vad härligt att djuren mår bättre!:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Verkligen!! Åh, jag hoppas så att det inte blir nåt bakslag nu, för nu räcker det med skit här hos oss!!

      Radera