lördag 15 mars 2014

Trött katt

Beata har vart jättetrött hela dagen och är det även nu. Hon har vart upp och rört på sig, vart på lådan och både kissat och bajsat ett par gånger om. Det är bra. Men ätandet och drickandet har inte kommit igång än. Pratat med Gustaf om detta så det är under koll. Menvill att hon kommer igång med det nu så hon får sina krafter tillbaka! Jag har gett henne vatten med en spruta och kletat blötmat på hennes tassar och det tar hon. Alltid nåt. Hoppas att hon kommer igång själv under natten.
Sunny och Doris har vi släppt in till Beata i eftermiddag, och det går bra. Sunny är lite skeptisk och Doris kan inte riktigt låta bli att slå lätt med tassen på Batas huvud. Men dom är inte arga på henne i alla fall, och gör henne inte nåt elakt. Så när vi är med så får de vara ihop, annars inte, för säkerhets skull,  eftersom Beata har ett större sår än sist och är trött, om de nu skulle bli sura på henne. Beata blev lite piggare och gladare när hon fick ha kontakt med de andra två, det är bra.
Så om några dagar när Beata hämtat sig och såret fått läka ett tag ska vi nog kunna ha öppet som vanligt här. Hoppas jag!!
Håll tummarna för vår älskade tös, att hon börjar dricka och äta själv, och att allt annat fortsätter att gå bra!!

3 kommentarer:

  1. Skickar styrkekramar till lilla Beata, krya på dig.

    SvaraRadera
  2. Kramar & krya på dig, Beata💕

    SvaraRadera
  3. Ett stort tack hälsar Beata till er <3 <3

    SvaraRadera