fredag 14 mars 2014

Nyopererad Beata

Ja, då var det dags igen. Igår gick Beata in i ordentlig löp igen trots kastreringen och denna gången var det inget att be för, omkastrering var alternativet. Och mycket riktigt, Gustaf hittade rester av äggtockar som vuxit till sig igen, och de är borta nu. Väldigt ovanligt, men det kan förekomma. Men bättre att hitta dessa i buken på henne än det andra alternativet som skulle kunna orsakat löpet på henne, tumör på hypofysen... Hur som helst, vi kom hem med henne för en stund sedan, hon är trött och vinglig, somnat i en bädd nu. Hon får bara vara i vardagsrummet och gästrummet ett tag för att undvika att hon och Sunny och Doris ska börja bråka, det får bli långsam invänjning av varandra denna gången så det inte blir som i december. Jag sover med henne här nere, tur vi har en ok gästsäng, hade vart knöligt att sova på soffan, men jag hade gjort det ändå.
Nu är det stenhård tumhållning för att allt ska bli bra nu (borde bli det), att det inte blir några bråk, ingen förstoppning eller matvägran eller urinvägsinfektion. Snälla håll en tumme för att det går bra, läker fint och mindre komplikationer denna vändan!!

Min sötaste bästa Beata, läk ordentligt och bli frisk nu!!

4 kommentarer:

  1. Krya på dig, Beata❤️

    SvaraRadera
  2. Men åh vad söt, krya!!
    Kan inte jag få komma och fota katterna någon dag? Vi har ju pratat om det tidigare men det har inte blivit av! Var längesen vi sågs också! :) <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men det är klart att du får!! Det är bara att bestämma en tid, du är jättevälkommen :) Alldeles för längesedan nu, kram!!

      Radera