tisdag 25 mars 2014

Vill inte!!

Åh, idag är en sån dag man bara vill vara hemma, pyssla med det man skälv vill och vara så mycket som möjligt ute i solen. Så blir det tyvärr inte, utan det är praktik ikväll.Känns sådär, för kvällarna där är i princip händelselösa, man sitter bara av tiden känns det som. Och det har jag ingen större nytta av.
Fått gjort en del på morgonen nu trots allt, var uppe tidigt och var i stallet, kl nio var hästarna motionerade och stallet klart. Tvättat lite har jag fått gjort, disken är ren, hönorna är rastade och vinbärsbuskarna är friserade och ansade från döda grenar. Nu tar jag en lätt lunchpaus innan det blir duschen och sen iväg. Hade tänkt att katterna skulle få gå ut med, men de sover som stockar i solskenet på övervåningen, så låter de fortsätta göra det :)

På tal om hönorna, idag värpte även Emilia, och med det så värper faktiskt alla sju hönorna!! Glad? Jajemen :) Vi får inte sju ägg varje dag, de tar ju vilodagar från det med jämna mellanrum, men vi får ägg varje dag i alla fall, det är kul :) Det är ju en av anledningarna till att vi skaffade dom, att få egna ägg :) Sen att gänget är helt underbart och man blir glad av dom är perfekt, gillar mina hönor och tupp!! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar