onsdag 5 mars 2014

Ny tupp i hönshuset!!

Nu har vi hämtat hem vår nya familjemedlem, och allt gick bra.
En superstilig tupp, som blir ett år gammal i april, så vansinnigt vacker!! Och trevlig :)
Försökte ta lite bilder med mobilen, med det blev bara sudd, så imorgon får det bli en vända ut med storkameran :)
Det gick bra att släppa in honom till tanterna, hade släckt innan så de kommit till ro och satt på pinn när vi kom. Var ju tvungna att tända för att se vart vi satte fötterna, tanterna satt kvar medans nya mannen kollade in sitt nya hem, smakade på maten och åt lite snäckskal innan han hoppade upp på brädan under sittpinnarna. Han hade i sitt förra hem inte valt att sitta på pinnarna och sova, utan på bräda, men jag tror att han hittar upp till dem snart. Det kommer när han själv vill det :)
Damerna kollade in honom, och de hälsade lite innan vi släckte och lät dem vara. Alla verkade nöjda, hoppas morgondagen blir lika lugn som jag tror att den ska bli!! 
När jag lite senare kikade in genom fönstret med en ficklampa satt tanterna kvar på pinn och sov, och Batman som nye grabben får heta (ja, Christian var bestämd med detta namnet, så det får väl bli det ;) Bättre än andra alternativet som han valde mellan, JarJar Binx, hehe ;) Ibland undrar jag lite över hur gammal han är, haha ;) ) låg och sov under dem på brädan. Så det blir nog bra detta!! 
Som sagt, bilder kommer imorgon!!

Fina Signe!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar