söndag 9 december 2012

Beata är grym på att retas..

För några veckor sedan flyttade jag om lite här hemma. Syftet till detta var inte enbart att det skulle se lite bättre ut, utan även att se till att katterna inte kan ta sig upp på dörrarna från några andra möbler. Detta förhindrade även att Beata och Doris kunde ta sig över till hatthyllan och ligga och sova där. Anledningen till att jag inte vill ha dem där är enkel, jag vill inte att de ska kunna ramla ner från hög höjd och skada sig. 
Doris har inte brytt sig om förändringen, men Beata har surat över att hon inte kunnat ta sig upp på dörrarna. 

Men tro inte att hon kunde hålla sig på golvet inte. Nänä. För igår satt hon på dörren. Hon lyckades med konststycket att ta sig upp via kattlådan som numera står jämte dörren! Den är ju inte hög, men hon lyckades. Helt otroligt. Så nu blir det inget tak på den lådan mer... För kommer hon upp så här hon inget att hoppa ner på sedan. Skulle hon välja att hoppa ner på lådan lär väl den spricka och hon skär sig på vassa kanter... Resultatet har istället blivit att det är sand i halva hallen, det måste nog bli en större variant med kant på så att lite sand hindras att skvättas ur... Får väl bli deras julklapp...

Men hur som helst, Beata är grym på att retas. När hon satt där uppe på dörren kändes det som hon glatt skrattade åt mig! Haha matte, jag kunde allt ändå!! Helt säker på att det var precis det hon satt däruppe och tänkte när hon blängde nöjt på mig ;) Skuttkatta!!



Hur mysigt de än hade där uppe på hyllan så satte jag hjärtat i halsgropen varje gång de skulle upp eller ner...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar