lördag 22 december 2012

Shit, så grym jag vart idag!!

Det är nästan så jag överträffat mig själv! Jag gick helt in för pluggandet idag :) Och jag lyckades till och med behålla fokus nästan hela tiden! Började i morse lite efter nio, och med bara några korta stunder till pauser, då menar jag korta, så höll jag mig kvar med näsan i boken hela tiden fram till halv tre! 

Då tyckte jag att det var dags för en riktigt paus, gav mig iväg till stallet och myste med hästarna, pratade om allt och inget med Gunilla och så gick vi självklart en promenad med flickorna! Idag var det Descarada som var lugn och mycket mer stabil än i förrgår, Minerva däremot var så överpigg så hon darrade, haha ;) Hon kunde inte låta bli att göra glädjeskutt då och då, och hon gick och knuffade på mig för jämnan ;) Men hon är sjysst, hon gör inget mot mig utan hon sprattlar vid sidan om. 

Det var en väldigt härlig stund i stallet och mina batterier laddades. Så när jag kom hem vid 18-tiden så var det dusch och middag, därefter lite mera plugg! Avslutade alldeles nyss! Helt klart nöjd med mig själv ;)
Har en liten plan på hur jag ska lägga upp allt, hoppas bara att jag lyckas följa denna. Det kommer att bli stentuffa veckor, men nu känns det som att jag börjar komma in i det. Ska ta ett kapitel om dagen, totalt sju kapitel, plus repetition av det som jag läst dagen innan. Ett par kapitel är grymt stora så de kan nog få delas upp på två dagar. När jag gjort detta så ska jag gå in till fullo för instuderingsfrågorna, som jag redan kollat in på under tiden jag läst igenom allt. Ska ta även och skumma igenom den engelska boken, och sedan gå igenom alla papper från föreläsningarna. Ska klämma in anatomi varje dag med, något nytt ska sitta varje dag, likadant med hormonerna. 
Med denna tanke på plan bör jag få i hop det. Det känns så nu i alla fall. Jag har redan gått igenom två kapitel. Nu är jag på gång minsann!!


2 kommentarer:

  1. ++++++
    kämpa på, har en gammal gymnasiebekant som pluggar till sköterska på Borås Högskola och hon berättade hur tufft det var, men det är tokgrymt att ni inte ger upp när det blir tufft!!

    Pluggar själv till lärare och det är inte ens hälften så tufft som ni har det.. :-) Bara alla dessa jäkla uppsatser som skall skrivas och då faller jag direkt, efter typ 2-3 kopletteringar är jag klar, så jäkla segt!! hihi..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är riktigt tufft! Men det är kul .) Tur det, annars hade det inte gått!
      Urk för uppsatser, jag fullkomligt avskyr dom... Men måste dom göras så är det ju bara att göra ;)

      Radera