tisdag 11 december 2012

It's alive for now...

Min kompis datorn mår inte bra. Varför jag anar detta är för att den har börjat stänga av sig själv, ikväll klarade den en och en halv timma... Nu är den igång igen, frågan är hur länge. Vet inte om det är att den blir överhettad, för varm blir den fort, eller om det är något fel inne i "maskineriet".  Kanske något virus? Fast jag har sökt igenom och programmet hittar inget.
Suck. 
Jag hoppas verkligen att detta går att fixa,datorn behöver jag, dels för skolarbete, och dels för att jag är något beroende av den ;) Och jag har inte råd med en ny, så det så. 
Nä, den har rackaren behöver hjälp av någon som kan saker och ting bättre än vad jag kan!!

Hade egentligen något helt annat jag tänkt ventilera ikväll, men tappade bort mig när datorn stängde av sig, ett lite småsurt åsiksinlägg, inte jättevanliga här hos mig, men ibland kommer lite skräp upp till ytan som måste ut, så imorgon tar vi det istället, om jag kommer ihåg ;)

Ville-bus!

1 kommentar:

  1. Du kan få låna min lilla dator, den jag hade när vi jobbade ihop om du kommer ihåg? :)Den är liten, men fungerar utmärkt att plugga på och är ju fasligt lätt att ta med sig. Den ligger bara i en låda! Bara att hämta!

    SvaraRadera