tisdag 25 december 2012

God fortsättning!!

Hoppas att alla hade en fin julafton igår!!
Vi hade det bra, började med dopp i gryta hos mina föräldrar på förmiddagen och på kvällen firande hos Christians föräldrar.
Skulle firat "julkväll" hos mina föräldrar ikväll, men förkylningar satte stopp för det. Kanske blir i morgon istället. Vi kunder ju tagit det på förmiddagen igår, men det är till att frångå traditionerna lite väl mycket ;) 
Fina klappar fick jag med :) En skrivare (som jag fick innan jul av mamma och pappa, kanoners!!), en rosa rattmuff, ett handduksset och ett presentkort på Gekås :) Hur nöjd som helst med mina klappar!!

Skulle vart hos hästarna idag, men väglaget satte stopp för promenad med hästarna så för mig blev det en heldag med plugg istället. Känner mig just nu bortkommen inom det området, det jag läser fastnar dåligt, blir till att läsa igen. Och igen. Och igen...

Passat på att få ett halvt sammanbrott över datorn alldeles nu med, den ville först inte starta, sedan när den väl gjorde det så gick det inte hitta någon nätverksplats. Krävdes ett par omstart för detta... Skit, jag som trodde att den mådde bättre igen efter att ha blivit underhållen, det verkade ju så :( Hoppas innerligt att detta är något tillfälligt och att den startar som den ska nästa gång. Visst skulle jag klara mig för stunden utan dator, men det blir bökigt med skolarbeten sen och så. På tal om skolarbeten måste jag ju sätta mig och skriva ett om fysiologiskt åldrande denna veckan med, tjiho... Men skulle det skita sig med datorn så vet jag att jag kan få låna en liten tillfälligt av en vän, det lättar lite på det :)

Jaja, så kan det vara, tur att det än är lite kvar av 2012, ska nog få ihop allt :)

Finaste Sunny!! 
Katterna fick nya myntabananer i julklapp, det var uppskattat vill jag lova!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar