lördag 12 januari 2013

Har glömt...

...ja nästan i alla fall, hur skönt det var att bara ha helg, inga krav, inget läsande, bara göra det som man har lust med att göra!! 
Förr om åren var ju det som jullov var till för, nu ska jag inte påstå att jag har regelrätt jullov, det har man inte när man går på universitet, men har ju inte vart schemalagd så nästan jullov ;) Men nä, med bara en dag ledig och resten plugg så ska man nog inte säga ledig...
Men så jag njuter av att ha helg!!
Passat på att sova länge, gick inte upp förrän  vid nio, sedan stallet, med hästpromenad som var helt underbar! Och så städade vi lite i stallet, vi har en hel del kvar, det har inte blivit mycket av städa under sommar och höst med allt som har hänt, så vi har lite att ta igen ;) Men det såg sätt ok ut innan ändå, det är saker som hamnat på lite villovägar, och nu är det dags att få lite ordning på allt igen ;) Så vi har plockat lite, sopat spindelnät, ställt i ordning, sorterat och grejat. det är så mysigt att göra det, gillar att pyssla i stallet :)

nu sitter jag och jäser i soffan efter en riktigt god middag och ska väl göra det en stund till innan det blir sova av igen. Måste ju ladda för en ledig dag till ;)


3 kommentarer:

  1. svm;kusligt! Fast hade du sett Kasanovas kropp hade du nog inte sagt det samma ;) Han lever på luft

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, lite faktiskt ;) Så otroligt lik!!

      Radera
  2. sv; kusligt lik! Även i kroppen :O

    SvaraRadera