tisdag 1 januari 2013

Så stolt över Sunny!!

Ett nytt år är här igen, tiden rinner iväg så otroligt fort!
Gårkvällen spenderades här hemma, även Christians föräldrar och deras hund var här, och vi hade en mysig kväll med god mat och trevligt prat.

Men en sak som gjorde att jag blev lite extra glad var att alla tre katterna var senare under kvällen nere i vardagsrummet hos oss. Låter väl inte egentligen som en konstig grej, men i vanliga fall är det bara Doris och Beata som är framme vid sådana här tillfällen. Sunny är kvar på övervåningen, hon tycker att alla andra som inte bor här är helt onödiga att lägga tid på... Man kan inte direkt säga att hon är rädd, mera reserverad och nöjd med att bara ha oss. Men hon har bättrat sig när det kommer folk hit det senaste, hon kommer och hälsar mer och mer. Hon börjar till och med bli social! Men när Christians föräldrar är här brukar hon inte visa sig, hon har blåvägrat, antar att det är för att hunden är med. Men igår kväll kom hon!!
Hon traskade runt en stund, glodde på hunden en hel del, sedan började hon leka. Och hon var social!! Klättrade omkring på oss allihop, så som hon gör när vi är själva hemma och betedde sig som att hon aldrig tyckt det var jobbigt med andra människor än oss!!
Helt underbart!! 
Hon har hittills fått hållas, hon har inte behövt hälsa om hon inte velat, och nu har det släppt. Det känns så skönt!!  Jag är så stolt över vår lilla skruttkatt!!

Finaste Sunny!!

Och favoritbilden på liten Sunny med mamma Doris:

4 kommentarer:

  1. Vad kul att hon vill och vågar vara med :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det känns kanon!! Har verkligen väntat på detta!!

      Radera
  2. Så härligt att det lossnat!:)
    Den bilden med mamma & dotter är sååå söt!
    Duktiga & fina Sunny!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det :) Ja, den bilden är underbar!!

      Radera