onsdag 30 januari 2013

TENTARESULTAT

En klart mycket bättre avslut på denna dagen än vad jag väntat mig minsann!!
Fick reda på resultatet på humanbiologi 2 tentan vi gjorde den tionde, och gissa vad?? GODKÄND!!! 
Så jäkla gött!!
Känner mig redigt stärkt av det kan jag lova!! Var väldigt tveksam hur det skulle gå där. 

Dagens tenta då? Mikrobiologi stod på schemat, och jag har inte den minsta aning om hur det gick. Inte en endaste liten känsla. Kan verkligen gå åt båda hållen, känner mig fruktansvärt osäker samtidigt som jäg känner mig lite säker. Har jag tur blir jag godkänd. Men som sagt, ingen aning... Vi får se. Tre långa veckor av väntan för att få reda på resultatet blir det. Suck.

Nu taggar jag om till tentan på lördag, omtentan i humanbiologi 1. Är inte helt sugen på detta, men är lite stärkt nu efter dagens resultat, så det ska nog gå. 

Jag har mina dippar emellanåt, men jag ska inte ge mig. Jag är rätt enveten och tänker inte låta mikrobiologi eller något annat ämne knäcka mig. Inte helt i alla fall ;) Men att de kan trycka ner mig och jag blir gnällig ett tag, jovisst. Men skam, jag ger inte upp, jag har ju själv valt att söka mig till en plugglinje, och jag vill klara den. Och så kommer det bli! Omtentor finns ju, bara för att man inte klarar första så är det inte kört. Tre försök till har man, det är skönt att veta. 

I morgon och på fredag blir det plugg på högsta nivå. Pauser för hästarna naturligtvis, det är toppen, där får man mer energi!!

En annan "vinst" i livet; andra placering i KM hoppning av alla grejer, hopprädd sedan många år tillbaka, och inte hoppat på lika länge, upp på hästryggen och in och hoppa bana med detta resultat! Tack Yellow för den hjälpen! Dock tror jag inte att det är något jag tänker göra om ;)

4 kommentarer:

  1. Grattis. Vad duktig du är. Kram

    SvaraRadera
  2. Grattis! Du är välförtjänt av att spendera lite tid men hästarna efter allt slit :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Jo, lite hästtid får det bli så ny energi samlas till läsningen inför lördagens tenta! På söndag ska jag slappa, tro mig ;)

      Radera