torsdag 17 maj 2012

Alla titta hit!!!

Det är så att jag precis har börjat sälja Aloe vera produkter (anledning; jag behöver lite extra i kassan och jag har själv använt bl a salvor från detta företaget (Forever) och har vart kanonnöjd, och detta kändes som en kul och bra grej att satsa på som hobbyinkomst!) och vill fråga er om det är något någon skulle kunna vara intresserade av?
Hör av dig i så fall! Just nu har jag ett startpaket med lite blandade produkter som man kan köpa från (naturligtvis kan man beställa annat med, men man börjar med detta paket som "bas" när man är ny som säljare).
Här är en länk till produkterna som finns; http://www.foreverliving.se/shop/
De produkterna som ingår i just startpaketet är de tre dryckerna Gel (http://www.foreverliving.se/shop/halsa/aloe-vera-gel), Berry (http://www.foreverliving.se/shop/halsa/aloe-berry-nectar) och Peach (http://www.foreverliving.se/shop/halsa/aloe-bitsn-peaches), tre salvor; Heat Lotion (http://www.foreverliving.se/shop/kroppsvard/aloe-heat-lotion), Propolis (http://www.foreverliving.se/shop/kroppsvard/aloe-propolis-creme) och Gelly (http://www.foreverliving.se/shop/aloe-vera-gelly). Tandcremen (http://www.foreverliving.se/shop/kroppsvard/forever-bright-toothgel) och lipsylen (http://www.foreverliving.se/shop/kroppsvard/lips-1-st) ingår med. Men som sagt, självklart går det ju även beställa utav de andra produkterna med. För att beställa måste man gå vi en återförsäljare, och det är jag nu då.

Jag bor ju i Bollebygd (mellan Göteborg och Borås), inga problem att hämta upp det som beställs här, och jag skulle säkert kunna komma och lämna med, om det är inom rimligt avstånd, eller om jag skulle ha vägarna förbi. Annars ska vi säkert kunna lösa det ändå!

Hör av er om ni är intresserade!!

2 kommentarer:

  1. Hej! Kommer du upp till holmen imon och fotar?:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag ska se om jag kan kika upp en liten stund!

      Radera